Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

Επικοινωνία με Celestyal Cruises

Σύνδεση με Zoom
Meeting ID: 999 236 7618 || Password: mariedu

Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους, άνετα κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο «προορισμός». Κάθε κρουαζιέρα εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας υπέροχες εξατομικευμένες εμπειρίες, όπου θα μπορούν να ζήσουν, να νιώσουν και να δοκιμάσουν το καλύτερο που προσφέρει η κάθε περιοχή που επισκεπτόμαστε, σε ένα μοναδικό ταξίδι αυθεντικών στιγμών! Με τα μεσαίου μεγέθους, άνετα κρουαζιερόπλοιά μας, σας μεταφέρουμε σε όλους τους διάσημους προορισμούς στα ελληνικά νησιά και στην ανατολική Μεσόγειο. Ελάτε μαζί μας για ένα αξέχαστο ταξίδι!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Τιμιότητα

Ακεραιότητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα. Αξίες που προωθούμε οι ίδιοι και που περιμένουμε να φέρουν και οι άνθρωποί μας.

Σεβασμός

Αναμένουμε από κάθε μέλος της οικογένειας της Celestyal Cruises να εκτιμάει τους συναδέλφους του και τους πελάτες μας και να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό, ευγένεια και καλοσύνη.

Ομαδική εργασία

Αναμένουμε από κάθε μέλος της ομάδας μας να συνεργάζεται άψογα με όλους, είτε είναι στην ομάδα του/της είτε είναι σε οποιαδήποτε άλλη.

Εμπιστοσύνη

Ακεραιότητα και διαφάνεια σε κάθε συνδιαλλαγή. Έχοντας εμπιστοσύνη και ελπίδα. Διατηρώντας την εμπιστευτικότητα όπου χρειάζεται.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης.

Από το 2015, πάνω από 2000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Σάμου και Ίου απόλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών και την ευημερία των παιδιών.

Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρεία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ