Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

Επικοινωνία με Metropolitan College | Maritime Academy

Σύνδεση με Zoom
Meeting ID: 222 691 1624 || Password: mariedu

Metropolitan College | Maritime Academy

Αποστολή της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι η εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών ικανών να σταδιοδρομήσουν στη, διεθνώς, ραγδαία αναπτυσσόμενη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Μέσα από εργασίες και ερευνητικά projects που εξετάζουν πραγματικές συνθήκες και επιχειρησιακά ζητήματα, οι φοιτητές εμπεδώνουν τη γνώση, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τα προαπαιτούμενα για μια επιτυχημένη πορεία στη διεθνή ναυτιλία: ερευνητικές δεξιότητες, επιχειρηματική ευφυΐα, ομαδικό πνεύμα και επικοινωνιακή δεινότητα.

Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας παρέχονται σε συνεργασία με το Solent University (Southampton), παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας, και συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων ναυτιλιακής εκπαίδευσης στον κόσμο. Περιλαμβάνουν σύγχρονα μαθήματα, που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και λιμένων (επιχειρηματικότητα, νομικό πλαίσιο, ναυλώσεις, διεθνές εμπόριο, διοίκηση, εφοδιαστική αλυσίδα, μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικά κ.ά.).

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μοναδικός πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα που φέρει τόσο εξέχουσα πιστοποιήσεις ποιότητας στις σπουδές ναυτιλίας. Είναι ταυτόχρονα διαπιστευμένο από τους δύο πιο διακεκριμένους επαγγελματικούς συλλόγους του κλάδου παγκοσμίως: το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) και το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).

Επιπλέον, η Σχολή Ναυτιλίας είναι άνευ όρων πιστοποιημένη ως Maritime Training Provider από τον κορυφαίο νηογνώμονα παγκοσμίως DNV-GL, καθώς και από την Ακτοφυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου-MCA.
Παράλληλα, είναι Μέλος στις, διεθνώς, μεγαλύτερες ναυτιλιακές ενώσεις: INTERCARGO, IMarEST, IAMI, BIMCO, INTERTANCO και HΕLMEPA.

Η βιομηχανία της Ναυτιλίας ανθεί και, καθώς αντιπροσωπεύει το 90% του διεθνούς εμπορίου, αποτελεί βασικό πυλώνα της διεθνούς οικονομίας. Σαν αποτέλεσμα, προσφέρει πλήθος επαγγελματικών ευκαιριών στους αποφοίτους της Σχολής Ναυτιλίας, τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ