Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία

Ναυτική Ακαδημία Βάρνας
Η 2η Καλύτερη Ναυτική Ακαδημία στον Κόσμο
από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων IAMU

Παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς τους υποψήφιους ξεκινούν από την πρώτη τηλεφωνική ή προσωπική επαφή, τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης τους καθώς και τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή αλλά και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στο περιβάλλον του Πανεπιστημίου.

Επίσης, εξασφαλίζουμε τη διαμονή τους στην εστία του Πανεπιστημίου αλλά και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα κοντά στην περιοχή της Ακαδημίας. Τον Ιούλιο πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στην πόλη της Βάρνας και στον χώρο της Ναυτικής Ακαδημίας ώστε οι μελλοντικοί φοιτητές να εξοικειωθούν με το περιβάλλον και να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στην επίσκεψη αυτή, μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς των φοιτητών εάν το κρίνουν απαραίτητο.

Εξυπηρέτηση από το γραφείο μας για τις σπουδές στο Εμπορικό Ναυτικό

Από τη στιγμή της εγγραφής και έναρξης της φοίτησης, οι φοιτητές μας εξυπηρετούνται από το γραφείο μας στη Βάρνα όπου οι Έλληνες και Κύπριοι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν σε όποιο ζήτημα προκύψει.

Τα Προπτυχιακά Προγράμματα

Σχολή Εμποροπλοιάρχων

Η Σχολή Εμποροπλοιάρχων παρέχει στους σπουδαστές της Πτυχίο Αξιωματικού Γέφυρας, σύμφωνα με τα θεσπισμένα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδοχές και κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Σχολή Μηχανικών

Η Σχολή Μηχανικών εφοδιάζει τους φοιτητές με τεχνογνωσία και ικανότητες Μηχανικού Πλοίων, ώστε να ανταποκρίνονται στο έπακρο στη συντήρηση και σωστή λειτουργία των μηχανικών τμημάτων ενός πλοίου, καθώς και σε κάθε άλλη σχετική υποχρέωση.

Σχολή Ναυπηγών

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής Ναυπηγών προσφέρει Πτυχίο Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού, προετοιμάζοντας πλήρως τα αυριανά υψηλόβαθμα στελέχη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα σε Εμπορική Ναυτιλία, Πολεμικό Ναυτικό και Μεταφορές.