Πατήστε το κουμπί για να δείτε την τοποθεσία
Καλώς ήρθες στο Skillbox!
Τη δική σου εμπειρία e-learning εκπαίδευσης!

Το Skillbox αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind.gr – Career Portal. Γεννήθηκε όταν η ομάδα του Jobfind.gr – μέσα από τη συνεχή επικοινωνία με εταιρείες και υποψήφιους εργαζομένους – αντιλήφθηκε την ανάγκη για καταρτισμένους ανθρώπους σε όλους τους κλάδους, που όμως δεν διαθέτουν το χρόνο για να επιμορφωθούν όσο το επιθυμούν.

Απώτερος σκοπός; Η εξέλιξη μέσω της παροχής εκπαίδευσης! Στόχος; Η ανάπτυξη soft και hard skills! Βασικότερο πρόβλημα; Ο χρόνος!

Θελήσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία υπηρεσία εκπαίδευσης, που θα έδινε τη δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να λαμβάνει πρακτικές γνώσεις σύμφωνα με το δικό του αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Η μέθοδος; Online γνώση και μαθήματα μέσα από σεμινάρια, προσβάσιμα από όλες τις συσκευές, desktop και mobile, που θα παρείχαν κατάρτιση πάνω σε επίκαιρα θέματα από έμπειρους και διακεκριμένους εισηγητές, ενεργούς στην αγορά εργασίας.

Έτσι γεννήθηκε το Skillbox, μία ελληνική πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης που δεν έχει σκοπό μόνο να σας επιμορφώσει αλλά να ξεκλειδώσει τις δεξιότητές σας.

Με σύνθημα #unboxyourskills, το Skillbox είναι εδώ για να σου παρέχει μία απολαυστική εμπειρία e-learning εκπαίδευσης!

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Βασικές αρχές ναυτιλιακής χρηματοδότησης – Shipping Finance Alternatives

Ανακαλύψτε πέντε εναλλακτικούς τρόπους ναυτιλιακής χρηματοδότησης για να κλείσετε τη συμφωνία με τον υποψήφιο χρηματοδότη σας!

To online σεμινάριο “Βασικές αρχές Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης” διοργανώνεται από το IMES (The Institute of Maritime and Economic Studies) με εισηγητή τον κύριο Χουλιαρά Θεόδωρο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ναυτιλιακής και Οικονομικής Στρατηγικής υπό την αιγίδα του IST COLLEGE με χρήση της πλατφόρμας του SKILLBOX.

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης από το IMES.

Online Σεμινάριο | Λεπτομέρειες